2246070187 Καλή Στράτα, Σύμη lemonivotana@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
     
     
  Το Λεμόνι
Βοτανοπωλείο Σύμη - Βότανα - Μπαχαρικά - Ξηροί Καρποί & Βιολογικά Προϊόντα Σύμη


Το κατάστημά μας “Το Λεμόνι” το οποίο βρίσκεται στην Σύμη, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντάς σας μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων καθώς και άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημά μας θα βρείτε βότανα, μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς, λαχταριστά ζαχαρώδη, αιθέρια έλαια καθώς και βιολογικά προϊόντα όπως: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, ξύδι, παξιμάδια, σάλτσες κ.α. Διαθέτουμε επίσης, προϊόντα προσωπικής υγιεινής όπως αρωματικά σαπούνια, σφουγγάρια κ.α., μη τοξικά καθαριστικά, καθώς και εκκλησιαστικά είδη.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Με αγάπη & μεράκι
 
  έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο, ζεστό και φιλικό χώρο στην Σύμη, τον οποίο μπορεί να επισκεφτεί κάθε πελάτης για να δει και να ανακαλύψει την μεγάλη γκάμα των ποιοτικών προϊόντων που διαθέτουμε.

Μεγάλο μέρος των προϊόντων μας είναι από τον τόπο μας, ενώ συνεργαζόμαστε και με τους καλύτερους προμηθευτές από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
Το ευγενικό προσωπικό μας 
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να λύση οποιαδήποτε απορία σας σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή.
 
 
Εμπνευσμένοι από τη φύση 
και την ποιότητα, προσφέρουμε το καλύτερο σε κάθε πελάτη φιλοδοξώντας να αποτελούμε σημείο αναφορά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας στην Σύμη.
 
 
 
 
 
 
     
  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας 

και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι
να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.